kledingstang muur

Wanneer u een kantoor heeft vol mensen met drukke werkschema's, wilt u misschien het idee van een muur gemonteerde kleding Rail overwegen. Deze items zijn er in alle soorten en maten, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Rail strips zijn standaard, wat betekent dat ze een eenvoudig en recht ontwerp hebben, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden voor uw behoeften. Als u bijvoorbeeld een cliënt wilt ontmoeten en snel de kleding voor u wilt meenemen om in een stapel te gooien, wilt u misschien een platte versie van deze rails hebben die onder de kantoor wand kan glijden.

U ook veel gebruik maken van dit soort spoor op kantoor. De planken zijn eenvoudig uit te breiden wanneer dat nodig is, en je er bijna alles van krijgen. Je verschillende dingen hangen voor elke sectie, zoals schoenen, kleding, accessoires, handtassen en misschien zelfs die kleine plastic gereedschappen en kaarten die je van je klanten krijgt.

Je een plek krijgen voor alles in hetzelfde gebied, of je gewoon helemaal naar buiten gaan en ze op elke muur zetten. Op deze manier heb je meer ruimte in je bureau en kan iedereen de vrije ruimte krijgen. Als je een budget hebt, kun je zelfs een gebied voor pennen hebben.

Andere soorten accessoires kunnen worden opgeslagen in dergelijke Rail strips. Ze kunnen gemakkelijk te verplaatsen in de kamer als je nodig hebt om dingen te schakelen. U bijvoorbeeld een map met dagboeken, spreadsheets of visitekaartjes meenemen wanneer u een client op een vergadering ontmoet.

Veel kleine kantoren hebben niet veel ruimte meer, en als je een computer of andere apparatuur gaat opslaan, zijn deze rails de perfecte oplossing. Het is gemakkelijk om dingen georganiseerd te houden door alles in één grote doos te zetten, en het kleine gedeelte aan de muur geeft je meer ruimte om rond te manoeuvreren. Als je wat hoogte aan je muren wilt toevoegen, kun je dat ook doen. Je een muurbeugel kopen voor de exacte grootte van je muur, en je er dingen op zetten die de plafonds zullen meebrengen. Er zijn veel verschillende soorten, dus er is iets voor elk type kamer.

U ook banken en stoelen van de Rail hangen en andere stukken kunnen worden toegevoegd om een meer open ruimte te creëren. In de toekomst kan je zelfs een open haard installeren om het nog beter te maken.

Zelfs als u niet van plan bent om meer meubel opties voor het gebied te hebben, u de look nog steeds aanpassen. Je jaloezieën krijgen die over de openingen aan de muur gaan, of je wat gordijnen en stukken krijgen die net zo zijn in de receptieruimte op je kantoor.

Je zelfs kast organisatoren krijgen, die geweldig zijn voor opslag. Met een rek en rekken systeem, u uw kleding te zien en laat iedereen weten waar te vinden.

Al met al zijn er veel praktische toepassingen voor deze items. Ze zijn geweldig voor kantoorruimte, en er zijn tal van andere items die u krijgen, dus kies uw spoor zorgvuldig.


Een reactie posten

Nieuwer Ouder