Poffertjespan Kopen Action

Poffertjespan Kopen Action - Sommige mensen houden echt van Poffertjespan en beweren dat het de beste poffertjespan is die ze ooit hebben koopt! Echter, om de pan zelf te kunnen maken, moet je een paar kneepjes van het vak kennen.

Zorg er eerst voor dat je een pan gebruikt die zal werken met de Poffertjespan die je gaat kopen. Als u bijvoorbeeld een kwalitatief hoogwaardige confectie wilt maken, wilt u misschien een pan kopen die is gemaakt van gietijzer. Het is niet alleen beter voor het maken van voedsel, maar het beschermt ook de pan tegen de elementen zoals de zon en regen.

Een tweede ding om te onthouden bij het maken van uw Poffertjespan is dat het zal moeten zitten op uw kachel op een zeer langzame hitte. Daarom raden wij u aan een pan met een kook rooster te kopen om de pan warmer te houden, in plaats van deze op zichzelf te verwarmen.

Vervolgens moet je in het water zetten en de pan naar een sudderen brengen. Kook nu het water in de pan en verminder de hitte. Verwijder vervolgens de pan van de hitte en laat afkoelen, en dan wil je de huid eraf pellen.

poffertjespan action
poffertjespan action

Zoals u zult zien, zijn er twee manieren om de huid op de pan te verwijderen. De eerste methode is met behulp van een mes of een ander gereedschap (er zijn eigenlijk veel verschillende messen die u gebruiken) om zachtjes het mes rond de binnenkant van de pan te draaien.

De tweede methode is om een paar bakschaar in de pot te plaatsen en ze uit te trekken. Vervolgens, met behulp van een rubberen hamer, langzaam tikt u de pan rond een beetje en het zou gemakkelijk weg te komen. Als u een pan met een kookplaat gebruikt, zult u dezelfde stappen willen volgen, behalve dat u een kleine hand elektrische waterkoker zult gebruiken om het water aan de kook te brengen en vervolgens de hitte te verminderen. Omdat waterkokers echt handig en zeer gemakkelijk te reinigen zijn, is het een van de meer populaire keuzes onder professionele koks.

elektrische poffertjespan action
elektrische poffertjespan action

U moet nu de pan in de oven zetten en u zult de timer 15 minuten willen instellen. Daarna, na 15 minuten, wil je de pan uit de oven halen en laten afkoelen gedurende minstens 30 minuten voordat je je snoepjes afsnijden.

Een andere overweging bij het maken van uw Poffertjespan thuis is dat u nauwlettend wilt letten op de richting waarin u uw snoepjes snijdt. Sommige mensen hebben de neiging om over te snijden hun snoepjes, die zal resulteren in een aantal zeer harde snoepjes. Om dit te voorkomen, gebruik een scherp mes, en begin aan de bovenkant, en werk je weg naar beneden.


Poffertjespan Kopen Action
Poffertjespan Kopen Action

Zorg er ten slotte voor dat u de pan test die u hebt gekocht voordat u deze begint te gebruiken. U wilt de pan een beetje groot knippen, zodat u de volgende batch voltooien zonder de pan opnieuw te hoeven knippen. Nadat u de pan in de juiste maat hebt gesneden, u deze in de koelkast plaatsen en de pan weer in de oven plaatsen en doorgaan met het recept.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder