Passepartoutsnijder

Een passepartoutsnijder is een veelzijdige tool die een groot aantal toepassingen heeft. Het is een zeer hoogwaardig, handmatig snij instrument dat meer is dan alleen een saai mes. Dit mes heeft een reeks verschillende messen waarmee u allerlei soorten sneden in hout, tegels en metaal maken.

Velen gebruiken deze tool om allerlei vormen te snijden met dunne houten planken. Het opvouw mechanisme stelt u in staat om het bord te positioneren waar u het wilt. Dit heeft vele toepassingen vanwege de snijmessen. Je het gebruiken om je bochten op beton te snijden.

Dit is een enorme waarde voor iedereen die de ervaring heeft om het goed te gebruiken. Het zijn zeer hoogwaardige gereedschappen die eenvoudig te bedienen en te onderhouden zijn. Het enige wat je hoeft te doen is om ze scherp te houden.

passepartoutsnijder
passepartoutsnijder

Het belangrijkste mes wordt gebruikt om allerlei vormen te snijden met alles, van nagels tot verschillende houtsoorten. Om meer hardnekkige materialen zoals tegels te snijden, gebruiken ze de secundaire Blade. Het wordt geleverd met een beitel zijde voor het snijden door kleinere materialen en een rand voor soepele sneden.

Deze secundaire Blade is een andere vorm en wordt geleverd met een beitel die wordt geleverd met een grove grind. Dit zal u helpen om een heleboel gladde bezuinigingen bij het gebruik van het blad op de tegel.

passepartoutsnijder tweedehands
passepartoutsnijder tweedehands

Dit mes kan worden gebruikt om eenvoudig hout, kunststof of tegels van het bord te snijden. Ze gebruiken ook het opvouw mechanisme om hun boards te bevestigen voor veilige opslag en bescherming. Deze tool is erg populair vanwege het ingebouwde mes voor het snijden van hout, tegels en zelfs plastic.

maped passepartoutsnijder
maped passepartoutsnijder

Dit is een passepartoutsnijder en de belangrijkste functie is om tegels of hout te snijden. Om de tegel te knippen, plaatst u het bord gewoon bovenop de frees.

Het eerste bord is het hoofdblad en het heeft een beitel zijde die gemakkelijker snijden door dikkere materialen biedt. Wanneer je meer dikte moet knippen, voeg je gewoon een ander bord toe. Als u een vloeiender snede wilt maken, verwijdert u gewoon de beitel en plaatst u het bord in de snede.

logan passepartoutsnijder
logan passepartoutsnijder

Passepartoutsnijder is perfect om met verschillende stukken tegelijk te werken. Als je een groot stuk moet knippen, gebruik dan het tweede bord om het stuk te knippen en bovenop het eerste bord te zetten. Het is als een handschoen!

professionele passepartoutsnijder
professionele passepartoutsnijder

Om iets van een houten bord te knippen, schuif het op de frees en gebruik het secundaire blad om de stukken van het bord te knippen. Dit maakt een extreem scherpe rand voor het snijden van elk materiaal.

olfa passepartoutsnijder
olfa passepartoutsnijder

Het is een uitstekend passepartoutsnijder dat bijna alles met gemak kan snijden. Het is de perfecte oplossing voor mensen die een eigen workshop hebben en iets willen knippen in hout, tegels of metaal zonder van daaruit te hoeven verhuizen.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder