Schoenencarrousel

Een van de grootste uitdagingen voor een kind is het krijgen van hun voeten in de schoenen. De schoenen zijn klein en ze gefrustreerd met de constante beweging van de schoenen als ze proberen te krijgen in en uit hen. Er zijn een aantal verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om een kind in hun schoenen snel.

Krijg een peuter in zijn of haar schoenen - Deze methoden klinkt misschien erg kinderachtig, maar ze werken wanneer correct gedaan. Zorg ervoor dat uw kind heeft een zeer stevige grip op de deur, zodat u niet de schoenen van de deur. Een zij-, rug- of maagbenadering kan worden gebruikt om uw kind in hun schoenen te krijgen.

Krijg de aandacht van een kind - Laat je kind weten dat je de schoenencarrousel gaat ontgrendelen. Een grote glimlach en gelukkige uitroep zal de truc doen. Zorg er ook voor dat u veel positieve lof gebruikt. Prijs de inspanningen van een kind, evenals zijn of haar inspanningen in het klimmen in de schoenen.

Schoenencarrousel
Schoenencarrousel

Steek de handen van uw kind in de schoen - Doe dit als een verrassing voor uw kind om ze in hun schoenen te krijgen. Gebruik een stevige hand om de schoencarrousel uit de handen van het kind te krijgen. Geef veel positieve lof.

Haal de kinderen in één groep en laat ze elkaar helpen om hun schoenen uit te doen. Probeer veel aanmoediging en bemoedigende woorden te gebruiken en het kind zal beginnen te begrijpen hoe ze zichzelf in hun schoenen kunnen krijgen.

schoenencarrousel ikea
schoenencarrousel ikea

Werken met meerdere kinderen - Als kinderen in staat zijn om te begrijpen wat er gebeurt, krijgen een kind in de carrousel op een moment. Zodra een kind krijgt de schoenen, de rest van de kinderen moeten met behulp van hun vingers om hun schoenen te verwijderen. Ze moeten elk om de beurt om hun schoenen te verwijderen totdat een kind klaar is. Dan moet iedereen zijn schoenen uitdoen.

kinderschoenen Trek de schoenen van het kind aan en plaats ze in de schoenencarrousel - Met behulp van de hierboven genoemde methode, zet de schoenen op de voet van de schoencarrousel. Nadat je alle kinderen in hun schoenen hebt gekregen, plaats je de carrousel weer op zijn plaats en zet hem aan. Nu zou je alle kinderen hun schoenen weer moeten laten dragen.

lidl schoenencarrousel
lidl schoenencarrousel

Koop een kind nieuwe schoenen - Voordat u probeert een van deze technieken, zorg ervoor dat een paar schoenen te kopen om mee te beginnen. Als je kinderen hebt die te snel in hun schoenen staan, krijg je een paar schoenen per keer, dan krijg je ze meer tijd om in hun schoenen te komen. Wanneer het kind comfortabel is met zijn of haar schoenen, u overgaan tot de volgende strategie.

Kleine dieren - Sommige kinderen kunnen genieten van het hebben van kleine dieren op hun voeten. Deze kleine dieren kunnen leuk zijn en een geweldige methode om uw kind in en uit hun schoenen. Bijvoorbeeld, een paar kleine honden kan een geweldige manier om uw kind naar de carrousel tijdens het dragen van hun schoenen.

schoenencarrousel kopen
schoenencarrousel kopen

Uw kind toestaan om een ander kind te proberen - Houd niet al uw kinderen in de carrousel in een keer. U besluiten om een ouder rit met een kind en een ander kind rijden met het andere kind. Ze kunnen gaan in en uit de schoenencarrousel als ze willen.

We hopen dat deze strategieën in staat zullen zijn om uw kind snel uit hun schoenen te krijgen. Dit zal het niet alleen gemakkelijker maken voor u om uw kind te bekijken, maar zal hen ook het gevoel meer vertrouwen en comfortabel met de carrousel. Indien correct gedaan, moet de schoencarrousel zo veilig mogelijk zijn voor uw kind.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder