Schroefharingen

Veel mensen zijn in de war over hoe ze precies hun eigen draagbare helling kunnen maken of ze zullen zich wenden tot hun vrienden en familie voor hulp. Is het mogelijk om uw eigen draagbare helling te maken met slechts een paar schroeven en schroefharingen? Ja, het is eigenlijk heel eenvoudig en als je de juiste tools is het eigenlijk heel gemakkelijk om een draagbare helling met behulp van standaard materialen te maken. Hier is wat nuttige informatie die u kan helpen een draagbare helling met deze eenvoudige, goedkope materialen te maken.

Je hebt nodig: een cirkelzaag - Dit is te vinden in je lokale bouwmarkt of je er online een krijgen. Het blad gaat om de belangrijkste component en gaat worden gemonteerd op de tafel of bed waar u zal snijden het materiaal te gebruiken. Afhankelijk van wat u maakt de helling voor er verschillende soorten pinnen of velgen die u gebruiken om de pin hechten aan de tafel.

Een set schroefharingen - schroefharingen zijn meestal gemaakt van hout en plastic. Deze worden samen met acht schroeven of acht ringen bevestigd. U deze vinden in uw lokale ijzerhandel of u ze online vinden. Het materiaal dat u kiest zal afhankelijk zijn van de grootte van de helling en het ontwerp dat u probeert te maken.

peggy peg schroefharingen
peggy peg schroefharingen

Twee stukken draad of elastiekjes - Twee stukken draad of elastiekjes kunnen worden gebruikt om de tafel stevig vast te houden aan de zaagtafel. Ze zijn meestal geplooid, zodat ze niet gemakkelijk uit elkaar komen. Afhankelijk van de hoogte van de helling u de stukken snijden om op verschillende hoogtes in elkaar te passen.

De eenvoudigste manier om de stukken met elkaar te verbinden is om ze eerst in de tabel te zetten. Als je de draad of banden over de gaten en in het gat op de tafel vindt u dat het zal ze aan elkaar te scherpen. Zo u zien dat de hele assemblage veilig en vastgezet is aan de tafel.

schroefharingen obelink
schroefharingen obelink

Een vel multiplex - Multiplex wordt gebruikt voor een heleboel dingen deze dagen. Het kan worden gebruikt om hellingen, frames, track, golfkarton, frames, meubels, enz. Het enige nadeel aan het gebruik van multiplex is dat het een tijdje kan duren om in te stellen.

Een vel multiplex - De eerste stap in de bouw van een helling is het uitsnijden van een vierkant patroon met behulp van multiplex. De eenvoudigste manier om dit te doen is het gebruik van een roterend mes. Zorg ervoor dat u het mes zo ver mogelijk van de tafel vandaan houdt en dit moet u toelaten om het multiplex op de juiste grootte te snijden.

fiamma schroefharingen
fiamma schroefharingen

Een tweede vel multiplex - U bent nu klaar om de schroefharingen hechten. Snijd het multiplex op de juiste grootte die u wilt gebruiken voor de pin. Zorg ervoor dat de pin vierkant is en dat deze aan de pin is bevestigd. Het kan een beetje coaxing om het te verblijven, maar het is de moeite waard in het einde.

Een ander vel multiplex - Je bent nu klaar om het gat voor de pinnen uit te snijden. Gebruik opnieuw een roterend blad om ervoor te zorgen dat het hout vierkant is en het veilig is. Dit is een zeer belangrijke stap omdat u een zeer stevig, stijf materiaal nodig hebt om te voorkomen dat de benen van de helling vallen.

haba schroefharingen
haba schroefharingen

Tape - Dit zal helpen om het hele proces gaan een stuk sneller. U dit doen nadat de pinnen op hun plaats zijn en het multiplex is geplaatst. Misschien wilt u dit een dag laten drogen voordat u begint met het hechten van het multiplex aan de pinnen.

Gebruik altijd tape wanneer u een nieuwe afwerking of coating op het oppervlak van uw helling aanbrengt. Dit voorkomt dat krassen en uw oppervlak verkleurd raken. Zorg ervoor dat u dit doet voordat de eerste laag is gedroogd, zodat uw multiplex zo glad mogelijk zal zijn.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder